Creatief vakmanschap in Staal & duurzaam hout.

Neem Contact Op

Gem. reactietijd van 15 minuten

Wanneer het voor jou past

Binnen 1 werkdag antwoord

Haverwerf 1, 2800 Mechelen

Veelgestelde Vragen

1. Kunnen we de producten van Belgian Wood Design ook in het echt bekijken?

Jazeker! Dit kan in onze gloednieuwe winkel in hartje Mechelen. Voorlopig enkel op afspraak. Vanaf de feestelijke opening op 8 juli kan dit zowel op afspraak als op onze vaste openingsdagen. Dit biedt klanten flexibiliteit en gemak bij het plannen van hun bezoek.

2. Na bestelling van een product, wanneer is deze dan klaar?

Belgian Wood Design houdt je op de hoogte, informeer gerust naar de huidige levertermijn, we houden deze zo kort mogelijk.

3. Moet het houten blad nog worden behandeld?

Bij levering is jou tafel reeds 3 x behandeld incl. een laagje Nano coating. In principe moet je je houten topping dus niet meer nabehandelen.

4. Hoe maak ik mijn tafel schoon?

Hier is niet meer voor nodig dan een vochtige doek. Bij hardnekkige vlekken als koffie of rode wijn is snel zijn de boodschap.

5. Hoeveel rekenen jullie voor levering?

Afhalen in Putte-Mechelen is vanzelfsprekend gratis. Om deze optie vrij te houden rekenen we dus niet de ‘gratis levering’ op voorhand mee in onze prijs. Aan jou de keuze!  Optie persoonlijke levering: €50 – €70 afhankelijk van je woonplaats. 

Samen bekijken we wanneer de levering het beste past.

6. Wat is de prijs voor jullie producten?

Het is belangrijk op te merken dat de uiteindelijke prijs kan variëren op basis van de gekozen opties, zoals het type hout, de afwerking, de afmetingen en eventuele extra functies.

Door een persoonlijke offerte aan te vragen, kunnen klanten een gedetailleerd overzicht krijgen van de kosten en kan Belgian Wood Design ervoor zorgen dat de tafel volledig aan je verwachtingen voldoet.

Een richtprijs vanaf €1.529,- voor een eettafel voor 8 personen geeft een indicatie van de prijsklasse waarin onze tafels zich bevinden.

In enkele minuten kan je je persoonlijke offerte aan vragen en zo de exacte prijs voor de gewenste tafel verkrijgen.

7. Moet ik zelf nog iets monteren na levering?

Absoluut niet! De enige vereiste is een helpende hand ter plaatse, en wij helpen je tafel te brengen naar de exact bedoelde plaats.

8. Hoe werkt de betaling?

Dit kan via meerdere betalingsmogelijkheden. Via overschrijving, of contant betalen bij levering is ook mogelijk. (Niet tevreden, geld terug!)

9. Heb ik garantie op mijn product?

Zeer zeker, Belgian Wood Design geeft standaard 12 maanden garantie. Ook nadien helpen we je met plezier verder.

10. Doen jullie ook samenwerkingen B2B?

Ben je interieurarchitect of heb je een interieurwinkel? Doen jullie professioneel aan projectinrichting? Belgian Wood Design zorgt voor een samenwerking met kwaliteit voorop.