Creatief vakmanschap in Staal & Steigerhout. Belgische makelij.

Neem Contact Op

Gem. reactietijd van 1 uur

Wanneer het voor jou past

Binnen 1 werkdag antwoord

Veelgestelde Vragen

1. Kunnen we de producten van Belgian Wood Design ook in het echt bekijken?

Jazeker! Dit kan op afspraak in onze atelier in Putte-Mechelen. Daar zie je waar je producten gemaakt worden op ambachtelijke wijze. Tevens staan hier ook altijd enkele modellen ten toon.

2. Na bestelling van een product, wanneer is deze dan klaar?

Belgian Wood Design houdt je op de hoogte, informeer gerust naar de huidige levertermijn, we houden deze zo kort mogelijk.

3. Moet het steigerhouten blad nog worden behandeld?

Bij levering is jou tafel reeds 3 x behandeld. Aangezien je een natuurproduct bezit is het aan te raden dit tweejaarlijks een laagje transparante houtvernis te geven, te behalen in eender welke doe het zelf zaak.

4. Hoe maak ik mijn tafel schoon?

Hier is niet meer voor nodig dan een vochtige doek. Bij hardnekkige vlekken als koffie of rode wijn is snel zijn de boodschap.

5. Hoeveel rekenen jullie voor levering?

Afhalen in Putte-Mechelen is vanzelfsprekend gratis. Om deze optie vrij te houden rekenen we dus niet de ‘gratis levering’ op voorhand mee in onze prijs. Aan jou de keuze!  Optie persoonlijke levering: €50 – €70 afhankelijk van je woonplaats. 

Samen bekijken we wanneer de levering het beste past.

6. Is de prijs voor alle toppings dezelfde?

Richtprijzen op onze website zijn telkens in steigerhout 28mm, extra gebeitste toppings zoals Chestnut & Smokey Li hebben een meerprijs, evenals de robuustere toppings, Bamboe, Eik 1e Keus & Natuursteen.

Ook is er een prijsverschil in staal afwerking voor buitengebruik.

7. Moet ik zelf nog iets monteren na levering?

Absoluut niet! De enige vereiste is een helpende hand ter plaatse, en wij helpen je tafel te brengen naar de exact bedoelde plaats.

8. Hoe werkt de betaling?

Dit kan via meerdere betalingsmogelijkheden. Via overschrijving, of contant betalen bij levering is ook mogelijk. (Niet tevreden, geld terug!)

9. Heb ik garantie op mijn product?

Zeer zeker, Belgian Wood Design geeft standaard 12 maanden garantie. Ook nadien helpen we je met plezier verder.

10. Doen jullie ook totaalprojecten?

Met plezier! Totaal interieur spreekt Belgian Wood Design enorm aan. We kijken steeds wat er mogelijk is, dit geldt ook voor de HORECA.