Hout- en staalrealisaties voor diverse toepassingen voor een warme en sfeervolle ambiance in huis

Showroom

VOLG JE HART, KIES WAAR JE VAN HOUT.

HAVERWERF MECHELEN

In onze showroom in hartje Mechelen worden alle tafels tentoongesteld, zodat je zelf kunt beleven en ervaren hoe ze in jouw woning zouden passen. Neem plaats aan de tafels, voel de materialen en ontdek het vakmanschap dat elk meubelstuk kenmerkt.

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze showroom en te ontdekken welke tafel het beste bij jou en jouw interieur past.

Haverwerf 1, 2800 Mechelen

Openingsuren: Donderdag & zaterdag 10-18u

Alle andere dagen welkom op afspraak

Op zaterdag biedt Belgian Wood Design gratis vervoer met de shuttle boot aan. Dit kan een unieke en leuke ervaring zijn om naar de showroom te gaan. Je kunt aan boord stappen van de shuttle boot en genieten van een ontspannen en schilderachtige reis naar de Haverwerf.
sneak peak
TAFEL OP MAAT Belgian Wood Design
tafel marcel in showroom
tafel zwart plus notelaar Belgian Wood Design
EIK DESIGN TAFEL HAIRPIN SIXTIES Belgian Wood Design
TAFEL NOAH Belgian Wood Design
MAATWERK STAAL EN HOUT Belgian Wood Design
FONS TAFEL rond Belgian Wood Design Eik 1e Keus 40mm
Belgian Wood Design tafel Marcel

Collectie in de kijker

Als je onze showroom bezoekt, kun je momenteel de volgende modellen bewonderen: Tafel Elia, Tafel Loesje, Tafel Noah, Tafel Jona Special, Tafel Fons (RONS) en Tafel Marcel. We streven ernaar om deze informatie voortdurend up-to-date te houden, aangezien ons assortiment regelmatig wordt bijgewerkt.

WEES WELKOM

Welkom! Bij Belgian Wood Design willen we dat je je meteen thuis voelt in onze showroom.

Kom binnen, laat je inspireren en maak gebruik van onze expertise als je dat wenst. Voel je vrij om de tijd te nemen, want we begrijpen dat de beste keuzes vaak ontstaan door gewoon te genieten en te ontdekken

Belgian Wood Design foto boek 2024
alg maatwerk en laswerken Belgian Wood Design
uniek design
specificaties Belgian Wood Design
uitleg tafel keuze
rond of ovaal
sfeer foto Belgian Wood Design
handgemaakt
stel zelf je tafel samen

SFEER

Pssst… we hebben ook toffe interieurdecoratie!

Naast onze prachtige meubels vind je bij Belgian Wood Design een unieke collectie interieurdecoratie om jouw huis helemaal af te maken. Van stijlvolle vazen en kaarsenhouders tot elegante wanddecoratie en trendy kussens, we hebben alles om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen.

Creëer een warme en sfeervolle ambiance in huis met onze toffe interieurdecoratie!

HOW TO GET THERE

Belgian Wood Design is makkelijk bereikbaar vanuit alle windrichtingen. Onze showroom is strategisch gelegen in het centrum van Vlaanderen, waardoor we goed bereikbaar zijn voor iedereen.

Als je een snel bezoekje wilt brengen, raden we aan om ondergronds te parkeren in Q-Park Lamot, op slechts enkele meters van de winkel. Voor een bezoek op zaterdag heb je een extra optie: je kunt parkeren in parking Mechelen Keerdok en vervolgens gebruik maken van een gratis boot shuttle die je rechtstreeks naar onze showroom brengt. Wat een luxe!

Meer informatie over bereikbaarheid en parkeermogelijkheden vind je op shoppenin.mechelen.be/bereikbaarheid

Alle dagen op afspraak en op onze vaste openingsdagen.