In onze showroom kan je alle verschillende stijlen en ontwerpen bekijken

Showroom

UIT HET JUISTE HOUT GESNEDEN.

Haverwerf Mechelen

In onze showroom in hartje Mechelen worden alle tafels tentoongesteld, zodat je zelf kunt beleven en ervaren hoe ze in jouw woning zouden passen. Neem plaats aan de tafels, voel de materialen en ontdek het vakmanschap dat elk meubelstuk kenmerkt.

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze showroom en te ontdekken welke tafel het beste bij jou en jouw interieur past.

Haverwerf 1, 2800 Mechelen

Openingsuren: Donderdag-vrijdag-zaterdag 10-18u

Alle andere dagen welkom op afspraak

Op zaterdag biedt Belgian Wood Design gratis vervoer met de shuttle boot aan. Dit kan een unieke en leuke ervaring zijn om naar de showroom te gaan. Je kunt aan boord stappen van de shuttle boot en genieten van een ontspannen en schilderachtige reis naar de Haverwerf.
we begrijpen dat de beste keuzes vaak ontstaan door gewoon te genieten en te ontdekken
Als je niet de juiste tafel kunt vinden, is je huidige tafel versleten of te klein, geen zorgen! Onze expertise in maatwerk stelt ons in staat om de ideale tafel voor jou te creëren. We kunnen de afmetingen, het design en de materialen volledig aanpassen aan jouw wensen en interieurstijl.
Belgian Wood Design foto boek 2024
alg maatwerk en laswerken Belgian Wood Design
uniek design
uitleg tafel keuze
specificaties Belgian Wood Design

Wees Welkom

Welkom! Bij Belgian Wood Design willen we dat je je meteen thuis voelt in onze showroom.

Kom binnen, laat je inspireren en maak gebruik van onze expertise als je dat wenst. Voel je vrij om de tijd te nemen, want we begrijpen dat de beste keuzes vaak ontstaan door gewoon te genieten en te ontdekken

Sfeer

Pssst… we hebben ook toffe interieurdecoratie!

Naast onze prachtige meubels vind je bij Belgian Wood Design een unieke collectie interieurdecoratie om jouw huis helemaal af te maken. Van stijlvolle vazen en kaarsenhouders tot elegante wanddecoratie en trendy kussens, we hebben alles om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen.

Creëer een warme en sfeervolle ambiance in huis met onze toffe interieurdecoratie!

rond of ovaal
sfeer foto Belgian Wood Design
stel zelf je tafel samen
handgemaakt
Alle dagen op afspraak en op onze vaste openingsdagen.

How to get there

Belgian Wood Design is makkelijk bereikbaar vanuit alle windrichtingen. Onze showroom is strategisch gelegen in het centrum van Vlaanderen, waardoor we goed bereikbaar zijn voor iedereen.

Als je een snel bezoekje wilt brengen, raden we aan om ondergronds te parkeren in Q-Park Lamot, op slechts enkele meters van de winkel. Voor een bezoek op zaterdag heb je een extra optie: je kunt parkeren in parking Mechelen Keerdok en vervolgens gebruik maken van een gratis boot shuttle die je rechtstreeks naar onze showroom brengt. Wat een luxe!

Meer informatie over bereikbaarheid en parkeermogelijkheden vind je op shoppenin.mechelen.be/bereikbaarheid